Sugeng rawuh ing situs web!
  • Small farm egg packer machine

    Mesin packer endhog tani cilik

    Mesin packer endhog tani cilik Mintai akeh digunakake ing peternakan pitik (utawa bebek) lan tanduran pamroses endhog. Yen sampeyan duwe panjaluk liyane, bisa uga dilengkapi mesin cuci endhog, pengering telur, lilin, utawa grader endhog. Ngurangi biaya tenaga kerja. Dirancang kanthi karakteristik sing gampang, andal, fleksibel lan kuat, gampang digunakake lan dijaga.
  • EGG PACKAGING MACHINE

    MESIN PAKET EGG

    Mesin kemasan endhog mintai akeh digunakake ing peternakan pitik (utawa bebek) lan tanduran pamroses endhog. Sing cocog kanggo macem-macem jinis nampan bahan. Ngurangi biaya tenaga kerja lan nambah efisiensi kerja. Dirancang kanthi karakteristik sing gampang, andal, fleksibel lan kuat, gampang digunakake lan dijaga.
  • MT-201 egg boiling and shelling production line

    MT-201 endhog nggodhok lan produksi shelling endhog

    MT-201 endhog nggodhok lan produksi shelling minangka riset lan pangembangan independen perusahaan Min Tai, lini produksi inspeksi optik otomatis, reresik, endhog, nggodhok, nggodhok, adhem, ngupas, njupuk, ngetung otomatis, masak, pangatusan fungsi liyane, saiki dadi teknologi paling canggih, ndhukung baris produksi pangolahan endhog putih sing paling lengkap.
  • MT-500 Egg breaking machine

    Mesin pecah endhog MT-500

    Mesin pecah endhog otomatis kanggo simulasi endhog sambel buatan, saka "Egg loading - Egg broken" lan operasi terus-terusan liyane, ningkatake efisiensi produksi lan nyuda biaya tenaga kerja.
  • Egg sorting and packing Machine

    Ngurutake endhog lan Mesin pengepakan

    Grading endhog lan mesin pengepakan disambungake karo sistem koleksi pusat endhog pelanggan, utawa bisa dihubungake karo mesin cuci endhog, pangatusan endhog, sterilisasi UV, lapisan minyak, utawa lilin endhog. Kanthi kapasitas udakara 30.000egg / jam nganti 60.000egg / jam.
  • MT-110D Hatching egg grader packer machine

    Mesin packer grader endhog MT-110D Hatching

    Nglereni gradasi endhog lan mesin pengepakan kanggo endhog netes utawa endhog seger, bisa endhog biji kanthi otomatis banjur dibungkus ing sak mesin.
  • Hatching egg packing machine

    Mesin pengepasan endhog

    Nglereni gradasi endhog lan mesin pengepakan kanggo endhog netes, bisa kanthi otomatis gradasi banjur dikemas nganggo sak mesin.
  • Egg packer machine

    Mesin pack endhog

    Liwat kolom kabeh ing transportasi endhog ukuran endhas kanggo nyetel, kanggo njaga endhas endhas munggah, kanggo njamin seger panyimpenan endhog.
  • Egg packing machine

    Mesin bungkus endhog

    Mesin kemasan endhog Mintai akeh digunakake ing peternakan pitik (utawa bebek) lan tanduran pamroses endhog. Ngurangi biaya tenaga kerja. Dirancang kanthi karakteristik sing gampang, andal, fleksibel lan kuat, gampang digunakake lan dijaga.
  • Egg farmpacker

    Farmpacker endhog

    a) Mesin iki bisa nyambung karo sistem koleksi pusat endhog utawa lini produksi pembersihan endhog; b) Nilai kanthi bobot endhog lan dikemas kanthi otomatis, nalika nyetel jumlah akeh, apik kanggo panyimpenan endhog; c) Cocog kanggo nampan kertas 6 * 5 = 30 utawa nampan plastik; d) sampeyan bisa milih pengiriman otomatis utawa pengiriman manual;
  • Egg Grading and packing Machine

    Grading Egg lan Mesin Pengepakan

    a) mesin iki bisa disambung karo sistem koleksi pusat endhog utawa lini produksi pembersihan endhog. b) biji kanthi bobot endhog lan dikemas kanthi otomatis, nalika nyetel jumlah akeh, apik kanggo disimpen endhog; c) Operasi layar tutul, bisa disetel menyang macem-macem level bobot, nganti 6 kelas. d) cocog kanggo 6 * 5 = 30 nampan kertas utawa nampan plastik e) sampeyan bisa milih pengiriman otomatis utawa pangiriman manual
  • Electronic egg grading Machine

    Mesin biji endhog elektronik

    Mesin ngukur bobot elektronik endhog, bisa disetel ing macem-macem level bobot lan statistik jumlah level, operasi lan kontrol layar tutul, trep lan praktis.