Sugeng rawuh ing situs web!

Ringkesan Pameran September

THE EIGHTEENTH (2020) CHINA ANIMAL HUSBANDRY EXPO
Ing Pameran iki, kita nyiyapake rong mesin ing stan kita.

Mesin biji lan pengepakan endhog

Barang Ora: MT-101-3
Jeneng: Mesin nglereni endhog lan mesin pengepakan
Parameter Utama
1. Kapasitas: 25000-30000 endhog saben jam
2. Sambungake karo jalur koleksi pusat utawa baris produksi ngumbah endhog
3. Ngremokake endhog kanthi bobote lan mbukak otomatis, nyetel endhas amba ing ngarep, entuk manfaat kanggo disimpen.
4. Layar tutul LCD, gampang disetel bobot sing beda-beda.
5. Cocog kanggo endhog kertas endhog 30 utawa tray plastik.
6. Denester otomatis utawa denester semi-otomatis

MT-101 Nilai endhog lan mesin pengepakan dirancang kanggo memenuhi panjaluk efisiensi lan kesehatan panganan "roket" sajrone ngolah endhog. Bekerjasama karo para pelanggan nggawe mesin dadi luwih populer ing pasar, lan mbantu supaya luwih sukses. Konfigurasi opsional bisa ditambah amarga ana sistem modular serbaguna. Cocog kanggo stasiun pengepakan endhog lan peternakan endhog unggas. Entuk akeh sing menarik nalika Pameran.

Packer Farm

Mesin bungkus endhog MT-110S, uga diarani packer pertanian. Bisa nganggo endhog 25000-30000 saben jam. Sangat populer ing lapisan pertanian. Sambungake langsung baris koleksi pusat, kanthi endhog kanthi otomatis, nyuda beban kerja.

Mesin iki wis adol luwih saka 200 lembar, sampeyan bisa nemokake mesin ing meh kabeh provinsi China. Kita bisa ngatur kunjungan kapan wae. Aja bali maneh. Akeh pitakon pelanggan sajrone Pameran.

VIV Qingdao 2020

Pameran iki uga nuduhake packer pertanian ing stan. Amarga Covid-19 isih nyebar ing saindenging jagad, pelanggan saka luar negeri ora bisa duwe wektu kanggo ngunjungi Pameran iki. Nanging kita isih bisa ngunjungi akeh.

Muga-muga bisa ketemu ing EXPO HUSBANDRY HIMBANDRY HIMBANDRY sabanjure lan VIV Qingdao 2021.


Wektu kiriman: Sep-24-2020