Sugeng rawuh ing situs web!

Jadwal pameran September

THE EIGHTEENTH (2020) CHINA ANIMAL HUSBANDRY EXPO
Expo Peternakan Internasional China, dikenal minangka CAHE ing saindenging jagad, dianakake wiwit 4-6 september nanging ing macem-macem kutha saben taun, minangka pameran ternak paling gedhe ing Asia! CAHE bisa dadi platform paling sampurna kanggo sampeyan ngerti babagan industri ternak Tionghoa lan miwiti bisnis sampeyan ing China!
Tanggal: 4-6 Sep 2020
Lokasi: Pusat Pameran lan Pameran Internasional Changsha, Provinsi Hunan
No Booth: (Aula E4) ER10-ER19

Center Pusat Pameran lan Pameran Internasional Changsha)

Center Pusat Pameran lan Pameran Internasional Changsha)

(Fuzhou Min-tai Machinery Co., Ltd.)

Mesin pameran:

MT-101-3
Sambungake karo conveyor koleksi telur utawa lini produksi pembersihan endhog
Nyetel sirah amba
Kontrol nganggo layar demek, dibagi dadi 4/6 kelas bobot
Cocog kanggo nampan plastik 6 * 5 lan nampan kertas.

MT-110S
Ngirit tenaga kerja, mung 3-4 buruh sing bisa ngatasi 30000egg saben jam, yen endhog endhes tanpa mandheg, 200 ewu endhog mung butuh 7 jam kanggo dikemas.
Kabeh endhog amba ing ngarep, apik kanggo disimpen.
Tingkat rusak kurang saka tangan, kadang luwih apik tinimbang peternakan unggas sing ora apik.

GAMBAR FAIR 2019

GAMBAR FAIR 2019
Papan
Eksposisi Kosmopolitan Qingdao (Kota Pameran World Qingdao)
Qingdao
Cina
Tanggal
17-19 September 2020
Jam Opening
10:00 - 18:00 jam
No Booth .: S2-339
Gambar VIV QINGDAO 2019

Pameran Dagang Peternakan Plana Tengah kaping 32
(Pameran Dagang unggas Henan)

Sawise reformasi lan pangembangan 31 taun, Pameran Dagang Kewan Plains Pusat (Pameran Dagang unggas Henan) wis dadi pameran kelas tinggi, skala gedhe, berpengaruh, jeneng merek, akeh kegiyatan, lan akeh pengunjung . Platform penting kanggo perusahaan peternakan domestik lan manca kanggo mlebu pasar peternakan Plains Tengah. Pameran Perdagangan Kewan Plains Pusat 31 sukses dianakake ing Zhengzhou ing taun 2019. Luwih saka 700 perusahaan saka omah lan luar negeri melu pameran kasebut. Jumlah pengunjung luwih saka 100.000. Area pameran njero ruangan lan ruangan yaiku 80.000 meter persegi. Promosi investasi, forum puncak lan topik khusus dianakake. Ana luwih saka 20 acara kayata laporan, lan perusahaan sing melu melu 30 provinsi lan luwih saka 10 negara saka luar negeri.
Papan
Pusat Pameran lan Pameran Internasional Zhengzhou, Provinsi Hunan
Zhengzhou, Henan
Cina
Tanggal
28-29 September 2020
Jam Opening
8: 30-17: 00 jam
No Booth .: J107
Gambar Pameran pungkasan

Sugeng rawuh kanthi wilujeng rawuh ing stan kita.


Wektu kiriman: Sep-10-2020