Sugeng rawuh ing situs web!

Warta

  • Apa mesin cuci endhog iku apik? Napa nggunakake mesin cuci endhog?

    Mesin cuci endhog ora mung ngirit tenaga kerja, nanging uga nyuda endhog kerusakan endhog. Keuntungan ekonomi kabukten dhewe. Cuci, pangatusan, lan lilin ndadekake proses pangolahan endhog pamitan kanggo gambar tradisional sing reget lan ora tumoto, lan produke luwih sesuai karo modern ...
    Waca liyane
  • Apa fungsine grader endhog?

    Kelas telur nggunakake jaringan industri dhewe kanggo ngolah sinyal kanggo ngontrol. Amarga jaringan kasebut ngindhari panggunaan kabel sing akeh lan nyedhiyakake sistem pamriksa otomatis lan diagnostik sing integral, mesthekake operasi mesin sing aman lan andal. Mesin biji endhog kalebu ...
    Waca liyane
  • Summary of September Exhibition

    Ringkesan Pameran September

    THE EIGHTEENTH (2020) EXPO HUSBANDRY HIMBANDRY CHINA Ing Pameran iki, kita nyiyapake rong mesin ing stan kita. Grading endhog lan mesin pengepakan No Item: MT-101-3 Jeneng: Grading endhog lan mesin pengepakan Parameter Utama 1. Kapasitas: 25000-30000 endhog saben jam 2. Sambungake karo garis koleksi ...
    Waca liyane
  • Exhibition schedule of September

    Jadwal pameran September

    THE EIGHTEENTH (2020) CHINA ANIMAL HUSBANDRY EXPO Ekspo Peternakan Internasional China, dikenal minangka CAHE ing saindenging jagad, dianakake wiwit September 4-6 nanging ing macem-macem kutha saben taun, minangka pameran ternak paling gedhe ing Asia! CAHE bisa dadi platform paling sampurna kanggo sampeyan ngerti babagan Cina ...
    Waca liyane
  • Fuzhou Mintai Machinery egg peeler machine how to do not to hurt eggs?

    Mesin pengupas endhog Mesin Fuzhou Mintai kepiye carane ora nglarani endhog?

    Endhog teh, endhog diasinake, endhog rebus, lsp. Sing asring kita mangan kudu dikupas, mula mesthi akeh endhog sing mbutuhake endhog. Dadi kepiye cangkang endhog Fuzhou Mintai Machinary ora ngrusak endhog? Aku percaya akeh wong sing kepengin ngerti babagan iki. Kabeh wong mesthi mangan endhog, ...
    Waca liyane
  • How to effectively reduce the usage cost of the egg washer machine?

    Kepiye cara nyuda efektif panggunaan mesin cuci endhog?

    Cara nyuda biaya mesin cuci endhog kanthi efektif. Mesin cuci endhog kita duwe struktur sing kuat, kinerja sing stabil, ora ana macet endhog, ora ana endhog endhog, umure dawa digunakake. Kanthi sikat nilon khusus, reresik transmisi otomatis, sing diwujudake nalika ngemot ...
    Waca liyane