Sugeng rawuh ing situs web!

Warta

  • How to make your fresh eggs more valuable?

    Kepiye supaya endhog seger luwih terkenal?

    Tren pasar endhog pitik. Pasar endhog Tionghoa nampilake tren rong tingkat diferensiasi - rega endhog endhog endhek, lan derek terus ambruk; adol merek mewah wis saya dhuwur. Bubar, data sing diluncurake dening Pusat Informasi Kementerian Pertanian lan ...
    Waca liyane
  • What problems should be paid attention to in daily use of egg packing machine?

    Masalah apa sing kudu digatekake saben dina nggunakake mesin pengepasan endhog?

    Amarga panggunaan mesin pengepakan endhog kita dadi saya umum, kualitase saya dhuwur. Amarga ciri lan kaluwihane, umume digunakake para pelanggan. Kanggo nggunakake luwih apik, ayo goleki operasi farmpacker endhog saben dina. Apa sing dadi ...
    Waca liyane
  • Laying hens are very sensitive to environmental changes during laying

    Nyelehake pitik sensitif banget karo perubahan lingkungan nalika diletak

    Faktor panyimpenan bisa nyebabake nyuda tingkat endhog, ing endhek iku sensitif banget karo perubahan envioronmental sajrone nyelehake. Contone, cahya ing njero omah kandhang, suhu lan kualitas udara bakal mengaruhi tingkat endhog pitik. Dadi cukup ngimpor kanggo nyedhiyakake, ...
    Waca liyane
  • MINTAI egg farmpacker is easy to be detachable and washing

    Farmpacker endhog MINTAI gampang dicopot lan dicuci

    MINTAI farmpacker endhog sing gampang lan higienis wis umum digunakake ing njero njero negeri lan wis pirang-pirang taun. Gampang dicopot lan dikumbah, lan cocog banget kanggo nylametake pitik kanggo nambah efisiensi kerja lan nyimpen gaweyan. Paket endhog unggas iku cocog digunakake ...
    Waca liyane
  • Gabung karo Ekspo Peternakan 19 ing Nanchang

    Expo Peternakan ke-19 (2021) bakal dianakake wiwit Mei18 nganti Mei20 ing Pusat Ekspo Internasional Nlandang Greenland. Booth kita: No.6B14. Ing aula B6 Area Mesin Unggas. Muga-muga bisa ketemu mengko. Ing pameran iki, Fuzhou Min-tai Machinery Co., Ltd. bakal nuduhake produk saka grading endhog pac ...
    Waca liyane
  • Reresik lan mbongkar mesin pembersih grader mesin cuci endhog

    Kanthi ningkatake standar urip lan popularitas konsep perlindungan lingkungan lan kesehatan, konsumen duwe syarat sing luwih dhuwur kanggo kualitas endhog. Syarat supermarket kanggo endhog bermerek saya mundhak. Endhog sing ora diproses bakal ditolak ...
    Waca liyane
  • MINTAI mesin kemasan grading ngumbah endhog sing apik didol uga kinerja sing apik

    MINTAI mesin kemasan grading endhog bermutu sing apik didol uga kinerja apik, desain luwih fleksibel lan konfigurasi sing luwih dhuwur. Kita luwih apik ing saben detail mesin kasebut. Mesin pengemas kelas endhog mbantu peternakan utawa industri pengolahan endhog ngirit biaya tenaga kerja sing akeh, sing penting ...
    Waca liyane
  • Apa mesin cuci endhog iku apik? Napa nggunakake mesin cuci endhog?

    Mesin ngumbah endhog ora mung ngirit tenaga, nanging uga nyuda endhog rusak endhog kasebut. Keuntungan ekonomi kabukten dhewe. Cuci, pangatusan, lan lilin nggawe proses pangolahan endhog pamitan kanggo gambar tradisional sing reget lan ora tumoto, lan produke luwih sesuai karo modern ...
    Waca liyane
  • Apa fungsine grader endhog?

    Kelas telur nggunakake jaringan industri dhewe kanggo ngolah sinyal kanggo ngontrol. Amarga jaringan kasebut ngindhari panggunaan kabel sing akeh lan nyedhiyakake sistem pamriksa otomatis lan diagnostik sing integral, mesthekake operasi mesin sing aman lan andal. Mesin biji endhog kalebu ...
    Waca liyane
  • Summary of September Exhibition

    Ringkesan Pameran September

    THE EIGHTEENTH (2020) EXPO HUSBANDRY HIMBANDRY CHINA Ing Pameran iki, kita nyiyapake rong mesin ing stan kita. Grading endhog lan mesin pengepakan No Item: MT-101-3 Jeneng: Grading endhog lan mesin pengepakan Parameter Utama 1. Kapasitas: 25000-30000 endhog saben jam 2. Sambungake karo garis koleksi ...
    Waca liyane
  • Exhibition schedule of September

    Jadwal pameran September

    THE EIGHTEENTH (2020) CHINA ANIMAL HUSBANDRY EXPO Ekspo Peternakan Internasional China, dikenal minangka CAHE ing saindenging jagad, dianakake wiwit 4-6 september nanging ing macem-macem kutha saben taun, minangka pameran ternak paling gedhe ing Asia! CAHE bisa dadi platform paling sampurna kanggo sampeyan ngerti babagan Cina ...
    Waca liyane
  • Fuzhou Mintai Machinery egg peeler machine how to do not to hurt eggs?

    Mesin pengupas endhog Mesin Fuzhou Mintai kepiye carane ora nglarani endhog?

    Endhog teh, endhog diasinake, endhog rebus, lsp. Sing asring kita mangan kudu dikupas, mula mesthi akeh endhog sing mbutuhake pengupas endhog. Dadi kepiye cangkang endhog Fuzhou Mintai Machinary ora ngrusak endhog? Aku percaya akeh wong sing kepengin ngerti babagan iki. Kabeh wong mesthi mangan endhog, ...
    Waca liyane