Sugeng rawuh ing situs web!

MT-500-1 Mesin cuci endhog lan mesin pemecah

Katrangan singkat:

Mesin ngumbah endhog otomatis lan mesin pecah kanggo simulasi endhog sambel buatan, saka "ngemot Telur - Cuci endhog- Pangatusan endhog - Pemisahan kuning telur lan putih endhog" lan operasi terus-terusan otomatis liyane, ningkatake efisiensi produksi lan nyuda biaya tenaga kerja.


Detail Produk

Tag Produk

Mesin ngumbah endhog otomatis lan mesin pecah kanggo simulasi endhog sambel buatan, saka "ngemot Telur - Cuci endhog- Pangatusan endhog - Pemisahan kuning telur lan putih endhog" lan operasi terus-terusan otomatis liyane, ningkatake efisiensi produksi lan nyuda biaya tenaga kerja.

1, Fungsi

a) ngemot endhog: Lebokake endhog ing tank banyu, endhog bakal diangkut kanthi otomatis menyang proses sabanjure;

b) Cuci endhog: Gunakake sikat reresik khusus, endhog sajrone proses transmisi nalika njaga rotasi, sikat endhog;

c) Pangatusan endhog: sistem pangatusan suhu sithik mbusak banyu lumahing sing dipasang ing endhog;

d) Lilin: lampu LED khusus, buruh bisa milih endhog ala, endhog retak, endhog pecah kanthi bagian lilin. Iki bisa nambah kualitas endhog.

e) Pecah endhog: mesin pecah endhog rotary otomatis, kuning telur lan putih endhog bisa diklasifikasikake koleksi;

2, Parameter teknis

Model: MT-500-1

L * w * h: 6M * 1.2M * 2.1M

Daya: 5KW

Efisiensi: 5000eggs / jam (Uga duwe 8000/12000 endhog / jam)

3 、 Cocog: bubuk endhog lan pangolahan endhog cair (kuning telur, endhog putih bisa dipisahake utawa ora dipisahake)


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita