Sugeng rawuh ing situs web!

MT-206A Endhog puyuh nggodhog lan produksi kerang

Katrangan singkat:

Garis produksi peeling endhog puyuh MT-206A kanthi endhog puyuh dicelupake suhu sithik, endhog rebus spiral, pendinginan suhu sithik, cangkang remuk, cangkang, sistem halogen sacara sakabehe, lan sesuai karo persyaratan proses, ndhukung pangatusan, pengemasan lan fungsi liyane.


Detail Produk

Tag Produk

Garis produksi peeling endhog puyuh MT-206A kanthi endhog puyuh dicelupake suhu sithik, endhog rebus spiral, pendinginan suhu sithik, cangkang remuk, cangkang, sistem halogen sacara sakabehe, lan sesuai karo persyaratan proses, ndhukung pangatusan, pengemasan lan fungsi liyane.

Fungsi 1::

a) transportasi rendhem: sawise mesin ngolah endhog sadurunge suhu, penolakan buatan ora endhog seger lan rusak;

b) endhog spiral: endhog ing proses masak, bisa diuripake nganggo mekanisme spiral kuning telur, ningkatake eksentrisitas, ningkatake tingkat produk sing wis rampung;

c) banyu adhem nyemprotake adhem endhog sing wis masak;

d) cangkang pecah: pangobatan cangkang pecah sadurunge ditembak, mula sawise dibedhol;

e) ngilangi kupasan endhog;

f) pilihan: pamilihan buatan saka endhog ala lan ngumbah endhog, dikirimake;

g) bittern: miturut syarat teknologi sing beda kanggo ngolah endhog rebus;

h) sistem pangatusan: endhog rebus sawise perawatan adhem, kemasan sing trep;

2, Parameter teknis

Model: MT-206A

kapasitas: 20000 endhog / jam

L * W * H: 15M * 2.3M * 1.9M

daya: 3.6kw

3 、 cocog kanggo: endhog puyuh


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita