Sugeng rawuh ing situs web!

MT-201 endhog nggodhok lan produksi shelling endhog

Katrangan singkat:

MT-201 endhog nggodhok lan produksi shelling minangka riset lan pangembangan independen perusahaan Min Tai, lini produksi inspeksi optik otomatis, reresik, endhog, nggodhok, nggodhok, adhem, ngupas, njupuk, ngetung otomatis, masak, pangatusan fungsi liyane, saiki dadi teknologi paling canggih, ndhukung baris produksi pangolahan endhog putih sing paling lengkap.


Detail Produk

Tag Produk

MT-201 endhog nggodhok lan produksi shelling minangka riset lan pangembangan independen perusahaan Min Tai, lini produksi inspeksi optik otomatis, reresik, endhog, nggodhok, nggodhok, adhem, ngupas, njupuk, ngetung otomatis, masak, pangatusan fungsi liyane, saiki dadi teknologi paling canggih, ndhukung baris produksi pangolahan endhog putih sing paling lengkap.

1 、 karakteristik:

a) sistem operasi kontrol layar tutul visual, operasi intuisi, trep;

b) produksi baris perakitan terus-terusan, luwih sithik staf, efisiensi produksi dhuwur;

c) sistem pra-masak centering unik kanggo nambah eksentrik kuning kuning;

d) sistem pemanas banyu uap, konsumsi energi sing luwih murah, efisiensi pemanasan sing dhuwur;

e) produksi pangan, keamanan lan kesehatan stainless steel;
Fungsi 2::

1) Sistem pembersihan endhog

a) Endhog buatan bakal dilebokake ing kabeh endhog ing sabuk conveyor, kanthi endhog pengangkat endhog vakum bakal dikirim menyang roller conveyor, baki endhog kosong bisa ditumpuk kanthi otomatis;

b) panggunaan cahya lan sistem transmisi, endhog ditularake, bisa dideteksi endhog pecah, endhog impurity, endhog retak lan endhog liyane;

c) liwat sistem bobot elektronik, miturut bobote endhog mentah kanggo ngilangi endhog gedhe lan cilik, produk endhog kanggo mesthekake produk rampung Seimbang;

d) semprotan banyu, endhog ing proses transmisi nalika njamin rotasi, lan sikat ngumbah endhog ing kabeh arah;

2) sistem endhog produk endhog:

a) ngresiki endhog sawise dipisah, disusun kanthi merata ing distribusi rod, lan diangkut menyang tank pusat;

b) Centering pra-masak endhog, sistem pra-masak centering unik, panggunaan suhu banyu anget kanthi alon, lan endhog sajrone proses transportasi sajrone njaga rotasi, preheating, dadi tengah posisi bias kuning telur ningkatake Situasi eksentrik kuning, nambah kualitas endhog;

c) wis disetel wektu lan suhu endhog rebus, panggunaan kukus, metode pemanasan campuran banyu, produk endhog sing wis digodhog kanggo umob kaloro;

d) Endhog sawise masak menyang tank banyu adhem nganti adhem, panggunaan banyu adhem langsung, ora butuh unit pendingin sing kuwat;

3) sistem cangkang endhog:

a) Endhog sing adhem bakal dikirim kanggo ngolah cangkang lan kupas;

b) Endhog sawise semprotan banyu lan rotasi residu cangkang ing transportasi banyu, ngumbah permukaan inspeksi visual supaya tetep ing lumahing, ora metu saka turahan cangkang utawa endhog sing ora lengkap, kanthi ngilangi gawean;

c) Cangkang ngasilake produksi koleksi sing gabungan, perawatan terpusat;

4) Sistem endhog brine produk endhog:

a) proses endhog panggang bisa uga loncat karo muter awak, kanggo nyegah klempakan endhog lan nyegah bintik putih, kanthi kontrol suhu kanthi otomatis lan replenishment sistem brine kanthi otomatis;

b) pemanasan udara uap kanthi ora langsung kanggo ngilangi endhog ing banyu, endhog garing bisa langsung sawise bungkus vakum;

c) endhog garing sawise adhem kanthi suhu sing pas, kemasan vakum sing cocog;

3, Parameter teknis

Model: MT-201

kapasitas: 20000 endhog / jam

L * W * H: 40.5M * 5.2M * 2.1M

kekuwatan: 28kw

4 、 cocog kanggo: endhog godhog pitik, endhog jagung sing dibumboni, endhog wesi, endhog panggang uyah


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk