Sugeng rawuh ing situs web!

Mesin pengupas endhog rebus MT-200N

Katrangan singkat:

* Mesin khusus kanggo endhog cangkang, efisiensi dhuwur, tingkat kerusakan rendah. * Digawe saka stainless steel, keamanan lan higienis. * Desain khusus, struktur kompak, kaendahan lan utilitas, * Cocog kanggo pabrik endhog rebus, endhog dibumbui, endhog wesi lan produk endhog sing dicet abang.


Detail Produk

Tag Produk

* Mesin khusus kanggo endhog cangkang, efisiensi dhuwur, tingkat kerusakan rendah.

* Digawe saka stainless steel, keamanan lan higienis.

* Desain khusus, struktur kompak, kaendahan lan sarana,

* Cocog kanggo pabrik endhog rebus, endhog dibumbui, endhog wesi lan produk endhog sing dicet abang.

Jeneng produk

Model

Kekuwatan

Bobot(KG)

Ukurane(M)

Mesin peeling endhog pitik (Tanpa sistem pendingin)

MT-200N

4KW / Telung fase / 380V

 

6.8 * 2.4 * 1.8

Mesin peeling endhog rebus (Kanthi sistem pendingin)

MT-200NL

7KW / Telung fase / 380V

 

6.8 * 2.4 * 1.8


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita