Sugeng rawuh ing situs web!

Mesin pengepasan endhog

Katrangan singkat:

Nglereni gradasi endhog lan mesin pengepakan kanggo endhog netes, bisa kanthi otomatis gradasi banjur dikemas nganggo sak mesin.


Detail Produk

Tag Produk

Nglereni gradasi endhog lan mesin pengepakan kanggo endhog netes, bisa kanthi otomatis gradasi banjur dikemas nganggo sak mesin.

1 、 Karakteristik

1) Endhog bisa dipérang dadi 3 kelas kanthi bobot endhog;

2) Bisa njaga kabeh endhog sisi gedhe, sisih cilik ing endhog nampan;

3) Mbuwang otomatis nampan;

4) Cocog kanggo nampan plastik lan nampan kertas 30 bolongan utawa 42 bolongan.

2, Fungsi

a) Akumulator: Endhog kanthi endhog sabuk koleksi tengah sing diangkut menyang meja, kanthi susunan kabeh endhog, dikirim menyang proses sabanjure;

b) Lilin: Priksa endhog kanthi sumber cahya LED bermutu, buruh bisa njupuk endhog ala, endhog retak;

c) Peunteun: Endhog diwenehi biji dadi 3 kelas bobot;

c) Pangaturan endhog: mesin bakal tetep endhog padha, sisih amba munggah, sing bisa njamin seger endhog;

d) Peralatan bungkus endhog: Endhog ditempelake ing endhog ing endhog, nampan plastik sing cocog lan nampan kertas 30 bolongan utawa 42 bolongan.

f) Sistem kontrol: Liwat kontrol operasi layar tutul, atur produksi peralatan, lan ing omah pitik kanthi kondisi statistik saben produksi pitik.

3, Parameter teknis

Model

MT-110D

Kapasitas

25.000 endhog / jam

Ukuran (L * W * H)

2800MM * 770MM * 1000MM

Kekuwatan

1,5KW

Lamaran

Endhog pitik seger utawa endhog netes


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita