Sugeng rawuh ing situs web!

FAQ

FAQ

Pitakon Kerep

Apa sampeyan produsen?

Ya, kita minangka pabrik profesional sing profesional lan spesialis ing mesin pangolahan endhog kanthi pengalaman manufaktur meh 16 taun. Kita nyedhiyakake pra-penjualan, adol lan layanan adol kanggo para pelanggan nasional lan internasional.

Regane opo

Rega sing dikutip miturut panjaluk sampeyan babagan konfigurasi mesin, kita bakal menehi tawaran sing bener lan paling apik yen sampeyan wis konfirmasi tata letak mesin.

Apa wektu rata-rata timbal?

Wektu utama udakara 30 dina kanggo siji mesin, nanging wektu utama kudu dikonfirmasi khusus kanggo lini produksi utawa solusi mesin sing disesuaikan.

Apa jinis cara pembayaran sing sampeyan tampa?

Cara pambayaran biasane digawe T / T advance utawa L / C yen dideleng.

Apa babar pisan produke?

Apa babar pisan produke?

Pengin kerja sama kita?