Sugeng rawuh ing situs web!
  • MT-201 egg boiling and shelling production line

    MT-201 endhog nggodhok lan produksi shelling endhog

    MT-201 endhog nggodhok lan produksi shelling minangka riset lan pangembangan independen perusahaan Min Tai, lini produksi inspeksi optik otomatis, reresik, endhog, nggodhok, nggodhok, adhem, ngupas, njupuk, ngetung otomatis, masak, pangatusan fungsi liyane, saiki dadi teknologi paling canggih, ndhukung baris produksi pangolahan endhog putih sing paling lengkap.
  • MT-200N Soft-boiled egg peeling machine

    Mesin pengupas endhog rebus MT-200N

    * Mesin khusus kanggo endhog cangkang, efisiensi dhuwur, tingkat kerusakan rendah. * Digawe saka stainless steel, keamanan lan higienis. * Desain khusus, struktur kompak, kaendahan lan utilitas, * Cocog kanggo pabrik endhog rebus, endhog dibumbui, endhog wesi lan produk endhog sing dicet abang.
  • MT-200-1 egg peeling machine

    Mesin pengupas endhog MT-200-1

    Cangkang endhog minangka jinis peralatan khusus lan cocog kanggo endhog masak, godhog, Endhog Marin, perusahaan produksi endhog asin.
  • MT-206A Quail egg boiling and shelling production line

    MT-206A Endhog puyuh nggodhog lan produksi kerang

    Garis produksi peeling endhog puyuh MT-206A kanthi endhog puyuh dicelupake suhu sithik, endhog rebus spiral, pendinginan suhu sithik, cangkang remuk, cangkang, sistem halogen sacara sakabehe, lan sesuai karo persyaratan proses, ndhukung pangatusan, pengemasan lan fungsi liyane.
  • MT-206 quail egg peeling machine

    Mesin peeling endhog puyuh MT-206

    Mesin peeling endhog puyuh minangka jinis peralatan khusus kanggo peluru endhog puyuh sing dimasak, cocog kanggo pangguna pangolah endhog puyuh.