Sugeng rawuh ing situs web!

Mesin bungkus endhog

Katrangan singkat:

Mesin kemasan endhog Mintai akeh digunakake ing peternakan pitik (utawa bebek) lan tanduran pamroses endhog. Ngurangi biaya tenaga kerja. Dirancang kanthi karakteristik sing gampang, andal, fleksibel lan kuat, gampang digunakake lan dijaga.


Detail Produk

Tag Produk

Mesin kemasan endhog Mintai akeh digunakake ing peternakan pitik (utawa bebek) lan tanduran pamroses endhog. Ngurangi biaya tenaga kerja. Dirancang kanthi karakteristik sing gampang, andal, fleksibel lan kuat, gampang digunakake lan dijaga.

Fungsi 1::

a) Akumulator: Endhog diangkut menyang meja akumulator kanthi endhog sabuk koleksi pusat, kanthi susunan kabeh endhog, aliran endhog sing mlebu dikendhaleni sensor kanggo nyegah kakehan;

b) Pangaturan endhog: Mesin bakal njaga endhog ing arah sing padha, sisih gedhe munggah, sing bisa njamin seger endhog;

c) Peralatan ngemas endhog: Endhog wis sampurna lan alon-alon dilebokake ing nampan dening sensor endhog, ditrapake kanggo macem-macem spesifikasi bahan endhog;

d) pangiriman endhog endhog: Miturut kahanan sing nyata, endhog endhog bisa dipérang dadi rong jinis nampan kanthi otomatis utawa kanthi manual.

e) pangiriman produk sing wis rampung: Sawise dipasang endhog banjur diangkut karo konveyor, bisa dikoleksi kanthi manual utawa palet otomatis; (Yen nggunakake stacker tray, bisa disetel kanggo macem-macem jumlah nampan, kayata numpuk 2/4 / 6.)

2, Parameter teknis

Model

MT-110-2S

Kapasitas

25.000-30.000 endhog / jam

Ukuran (L * W * H)

8400MM * 700MM * 1100MM 

Ukuran (L * W * H)

5750MM * 2900MM * 1100M

Kekuwatan

0,45KW

Lamaran

Endhog pitik seger utawa endhog bebek

Aplikasi:
Mesin kemasan pertanian akeh digunakake ing peternakan pitik (utawa bebek) lan tanduran pangolahan endhog. Ngurangi biaya tenaga kerja, nambah efisiensi kerja. 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita