Sugeng rawuh ing situs web!

Mesin pack endhog

Katrangan singkat:

Liwat kolom kabeh ing transportasi endhog ukuran endhas kanggo nyetel, kanggo njaga endhas endhas munggah, kanggo njamin seger panyimpenan endhog.


Detail Produk

Tag Produk

Liwat kolom kabeh ing transportasi endhog ukuran endhas kanggo nyetel, kanggo njaga endhas endhas munggah, kanggo njamin seger panyimpenan endhog.

1. Karakteristik

a) mesin iki bisa nyambung karo sistem koleksi pusat endhog utawa lini produksi pembersihan endhog.

b) biji kanthi bobot endhog lan dikemas kanthi otomatis, nalika nyetel jumlah akeh, apik kanggo disimpen endhog;

c) Operasi layar tutul, bisa disetel menyang macem-macem level bobot, nganti 6 kelas.

d) cocog kanggo 6 * 5 = 30 nampan kertas utawa nampan plastik

e) sampeyan bisa milih pengiriman otomatis utawa pengiriman manual

2. fungsi:

a) Akumulator: Endhog diangkut menyang meja akumulator kanthi endhog sabuk koleksi pusat, kanthi susunan kabeh endhog, aliran endhog sing mlebu dikendhaleni sensor kanggo nyegah kakehan;

b) Pangaturan endhog: Mesin bakal njaga endhog ing arah sing padha, sisih gedhe munggah, sing bisa njamin seger endhog;

c) Peralatan ngemas endhog: Endhog wis sampurna lan alon-alon dilebokake ing nampan dening sensor endhog, ditrapake kanggo macem-macem spesifikasi bahan endhog;

d) pangiriman endhog endhog: Miturut kahanan sing nyata, endhog endhog bisa dipérang dadi rong jinis nampan kanthi otomatis utawa kanthi manual.

e) pangiriman produk sing wis rampung: Sawise dipasang endhog banjur diangkut karo konveyor, bisa dikoleksi kanthi manual utawa palet otomatis; (Yen nggunakake stacker tray, bisa disetel kanggo macem-macem jumlah nampan, kayata numpuk 2/4 / 6.)

3. Parameter teknis

Model

MT-110-3Z

Kapasitas

30.000-36.000 endhog / jam

Ukuran (L * W * H)

9240 * MM * 3000MM * 1550MM 

Kekuwatan

2.4KW

Lamaran

Endhog seger

Aplikasi:

Mesin kemasan pertanian akeh digunakake ing peternakan pitik (utawa bebek) lan tanduran pangolahan endhog. Ngurangi biaya tenaga kerja, nambah efisiensi kerja. 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita