Sugeng rawuh ing situs web!
  • Small farm egg packer machine

    Mesin packer endhog tani cilik

    Mesin packer endhog tani cilik Mintai akeh digunakake ing peternakan pitik (utawa bebek) lan tanduran pamroses endhog. Yen sampeyan duwe panjaluk liyane, bisa uga dilengkapi mesin cuci endhog, pengering telur, lilin, utawa grader endhog. Ngurangi biaya tenaga kerja. Dirancang kanthi karakteristik sing gampang, andal, fleksibel lan kuat, gampang digunakake lan dijaga.
  • EGG PACKAGING MACHINE

    MESIN PAKET EGG

    Mesin kemasan endhog mintai akeh digunakake ing peternakan pitik (utawa bebek) lan tanduran pamroses endhog. Sing cocog kanggo macem-macem jinis nampan bahan. Ngurangi biaya tenaga kerja lan nambah efisiensi kerja. Dirancang kanthi karakteristik sing gampang, andal, fleksibel lan kuat, gampang digunakake lan dijaga.
  • Egg sorting and packing Machine

    Ngurutake endhog lan Mesin pengepakan

    Grading endhog lan mesin pengepakan disambungake karo sistem koleksi pusat endhog pelanggan, utawa bisa dihubungake karo mesin cuci endhog, pangatusan endhog, sterilisasi UV, lapisan minyak, utawa lilin endhog. Kanthi kapasitas udakara 30.000egg / jam nganti 60.000egg / jam.
  • MT-110D Hatching egg grader packer machine

    Mesin packer grader endhog MT-110D Hatching

    Nglereni gradasi endhog lan mesin pengepakan kanggo endhog netes utawa endhog seger, bisa endhog biji kanthi otomatis banjur dibungkus ing sak mesin.
  • Egg Grading and packing Machine

    Grading Egg lan Mesin Pengepakan

    a) mesin iki bisa disambung karo sistem koleksi pusat endhog utawa lini produksi pembersihan endhog. b) biji kanthi bobot endhog lan dikemas kanthi otomatis, nalika nyetel jumlah akeh, apik kanggo disimpen endhog; c) Operasi layar tutul, bisa disetel menyang macem-macem level bobot, nganti 6 kelas. d) cocog kanggo 6 * 5 = 30 nampan kertas utawa nampan plastik e) sampeyan bisa milih pengiriman otomatis utawa pangiriman manual