Sugeng rawuh ing situs web!

Farmpacker endhog

Katrangan singkat:

a) Mesin iki bisa nyambung karo sistem koleksi pusat endhog utawa lini produksi pembersihan endhog; b) Nilai kanthi bobot endhog lan dikemas kanthi otomatis, nalika nyetel jumlah akeh, apik kanggo panyimpenan endhog; c) Cocog kanggo nampan kertas 6 * 5 = 30 utawa nampan plastik; d) sampeyan bisa milih pengiriman otomatis utawa pengiriman manual;


Detail Produk

Tag Produk

Pengepakan otomatis endhog bisa dihubungake karo sistem koleksi endhog pusat utawa lini produksi pembersihan endhog.

1 、 Karakteristik:

a) Mesin iki bisa nyambung karo sistem koleksi pusat endhog utawa lini produksi pembersihan endhog;

b) Nilai kanthi bobot endhog lan dikemas kanthi otomatis, nalika nyetel jumlah akeh, apik kanggo panyimpenan endhog;

c) Cocog kanggo nampan kertas 6 * 5 = 30 utawa nampan plastik;

d) sampeyan bisa milih pengiriman otomatis utawa pengiriman manual;

2, fungsi:

a) conveyor kolom: Endhog nganggo endhog sabuk koleksi tengah sing diangkut menyang meja, kanthi susunan endhog kabeh sing rapi, dikirim menyang proses sabanjure;

b) Pangaturan endhog: mesin bakal tetep endhog padha, sisih amba munggah, sing bisa njamin seger endhog;

c) Peralatan ngemas endhog: kanggo adaptasi karo macem-macem spesifikasi, nampan endhog bahan, dilebokake kanthi alon ing baki endhog;

d) Pangiriman endhog endhog: Miturut kahanan sing nyata, endhog endhog bisa dipérang dadi rong jinis otomatis lan manual;

e) Pangiriman produk sing wis rampung: Sawise dipasang endhog nganggo sabuk conveyor, bisa dikumpulake kanthi manual utawa palet otomatis;

f) Sistem kontrol: Liwat kontrol operasi layar tutul, atur produksi peralatan, lan ing omah pitik kanthi kondisi statistik saben produksi pitik.

2, Parameter teknis

Model

MT-110-6

Kapasitas

60.000 endhog / jam

Ukuran (L * W * H)

9900MM * 6000MM * 1900MM

Kekuwatan

3.6KW

Lamaran

Endhog seger


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita