Sugeng rawuh ing situs web!
  • MT-500 Egg breaking machine

    Mesin pecah endhog MT-500

    Mesin pecah endhog otomatis kanggo simulasi endhog sambel buatan, saka "Egg loading - Egg broken" lan operasi terus-terusan liyane, ningkatake efisiensi produksi lan nyuda biaya tenaga kerja.
  • MT-600 egg shell and egg white separator

    MT-600 cangkang endhog lan pemisah putih endhog

    Pemisahan putih endhog putih biasane digunakake kanggo muter endhog lan endhog putih sawise rong pamisahan, ningkatake tingkat pemanfaatan endhog putih, nyuda papan panyimpenan.
  • MT-500-1 Egg washing and breaking machine

    MT-500-1 Mesin cuci endhog lan mesin pemecah

    Mesin ngumbah endhog otomatis lan mesin pecah kanggo simulasi endhog sambel buatan, saka "ngemot Telur - Cuci endhog- Pangatusan endhog - Pemisahan kuning telur lan putih endhog" lan operasi terus-terusan otomatis liyane, ningkatake efisiensi produksi lan nyuda biaya tenaga kerja.