Sugeng rawuh ing situs web!

Hubungi Kita

FUZHOU MIN-TAI MACHINERY CO., LTD.

Alamat

No.861 Panyu Road, fuwanyuan,

jinshan indusyry, distict, fuzhou

Telpon

Sales: +86 15280029912 

Dhukungan: +86 15280062287 

Jam

Senen-Jumuah: 9.00 nganti 18.00

Setu, Minggu: Ditutup

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita