Sugeng rawuh ing situs web!
  • Hatching egg packing machine

    Mesin pengepasan endhog

    Nglereni gradasi endhog lan mesin pengepakan kanggo endhog netes, bisa kanthi otomatis gradasi banjur dikemas nganggo sak mesin.
  • Egg packer machine

    Mesin pack endhog

    Liwat kolom kabeh ing transportasi endhog ukuran endhas kanggo nyetel, kanggo njaga endhas endhas munggah, kanggo njamin seger panyimpenan endhog.
  • Egg packing machine

    Mesin bungkus endhog

    Mesin kemasan endhog Mintai akeh digunakake ing peternakan pitik (utawa bebek) lan tanduran pamroses endhog. Ngurangi biaya tenaga kerja. Dirancang kanthi karakteristik sing gampang, andal, fleksibel lan kuat, gampang digunakake lan dijaga.
  • Egg farmpacker

    Farmpacker endhog

    a) Mesin iki bisa nyambung karo sistem koleksi pusat endhog utawa lini produksi pembersihan endhog; b) Nilai kanthi bobot endhog lan dikemas kanthi otomatis, nalika nyetel jumlah akeh, apik kanggo panyimpenan endhog; c) Cocog kanggo nampan kertas 6 * 5 = 30 utawa nampan plastik; d) sampeyan bisa milih pengiriman otomatis utawa pengiriman manual;