Sugeng rawuh ing situs web!

Babagan Kita

FUZHOU MIN-TAI MACHINERY CO., LTD

Fuzhou Min-tai Machinery Co., Ltd. didegake ing wulan April 2005, kita gabung karo perusahaan Taiwan ing wiwitan, kanthi kaunggulan teknik lan peralatan, inovasi diwiwiti kanggo nyetel produk pertanian China, sing luwih cocog ing pasar.Ana luwih saka 2000 lokakarya meter persegi, kita bisa ngrancang, nggawe, nglumpukake mesin kanthi awake dhewe. Puluhan Insinyur Mekanik, insinyur teknik ngolah endhog fokus ing riset peralatan lan proses teknologi, kerja sama suwe karo kolega lan perusahaan pangolah endhog, sing mbantu nggabungake teori lan praktik. Kita entuk kualifikasi perusahaan teknologi HI saka pamrentah wiwit taun 2008 nganti 2021, kita yakin bisa nambah wektu validitas. Saiki Mintai dadi pemain industri lan tren ing industri China sing nyedhiyakake solusi pengepakan endhog lan grading paling apik kanggo peternakan unggas nasional.Seri ngumbah endhog, grading endhog lan rangkep endhog, seri pelor endhog, seri endhog cair minangka produk utama papat seri. Nganti Februari 2019, kita duwe 75 basis teknologi paten ing riset lan pangembangan independen dhewe, sing mbantu kita maju ing ngarep domestik.
Sajrone 14 taun kepungkur, mesin cangkang endhog puyuh pertama ing China, mesin cangkang endhog hen pertama, mesin pembersih endhog pertama, lini produksi endhog Marin liyane wiwit saka perusahaan, kita nggawe lan ngapikake, saben taun kita duwe produk anyar panjaluk pelanggan. Kanthi dhukungan saka pelanggan, kita mbantu wong-wong mau lan sauntara kuwi mbantu kita kanggo nambah mesin.

726 (3)
726 (2)

Mesin bungkus gradasi endhog kualitas apik digunakake kanthi mbuwang peternakan pitik utawa tanduran pamroses endhog, kanthi nyuda biaya tenaga kerja. Iki nduweni fungsi loader endhog otomatis opsional, ngumbah endhog, pangatusan, oiing, sterilisasi UV, nyetak, grading endhog & pengepakan lsp.

1. Saben endhog ditangani kanthi individu lan alon-alon kanggo ngindhari polusi sekunder;
2. Macem-macem spesifikasi plastik utawa nampan endhog kertas bisa dikemas, kayata 2,5 bolongan, 3. * 5, 2 * 6, 3.6, 5 * 6, lsp;
3. Modus minyak penyemprotan kabut, penyemprotan minyak seragam, kanthi piranti pemulihan kabut minyak, ngirit biaya;
4.Orentasi saben endhog, apik kanggo disimpen;
5. Nyetel paramèter lan pilihan lane kemasan otomatis miturut macem-macem sarat;

726 (1)

Mesin pamroses endhog Fuzhou MIN-TAI duwe reputasi apik ing industri iki, produk umume ditampa lan digunakake dening pelanggan domestik lan luar negeri.

Produk sing wis ana yaiku ngumbah endhog, ngemot grading endhog (farmpacker), ngodhog endhog, endhog patang seri. Kita fokus ing salah sawijining prekara sing nyedhiyakake mesin penanganan endhog profesional kanthi kualitas luwih larang lan efektif.

Hubungi kita kanggo informasi luwih lengkap