Sugeng rawuh ing situs web!

PRODUK

Babagan Kita

PROFIL PERUSAHAAN

    company

Fuzhou Min-tai Machinery Co., Ltd. didegaké ing taun 2005. Wis 15 taun nggawe pabrik peralatan pangolahan endhog lan duwe pengalaman industri sing sugih. Uga nganyari teknologi lan inovasi sing terus-terusan, sing entuk reputasi apik adhedhasar industri peralatan endhog. Produk kasebut kalebu endhog ngumbah, ngetrapake lan ngemasi, ngolah endhog sing diasinake, endhog cair lan seri liyane, digunakake ing peternakan, pamrosesan panganan, biofarmasi lan lapangan liyane.

PAWARTA

How to effectively reduce the usage cost of the egg washer machine?

Cara nyuda biaya panggunaan kanthi efektif ...

Cara nyuda biaya mesin cuci endhog kanthi efektif. Mesin cuci endhog kita duwe struktur sing kuat, performa ...

Summary of September Exhibition
THE EIGHTEENTH (2020) EXPO HUSBANDRY HIMBANDRY CHINA Ing Pameran iki, kita nyiapake rong mesin ing ...
Exhibition schedule of September
THE EIGHTEENTH (2020) CHINA ANIMAL HUSBANDRY EXPO China International Animal Husbandry Expo, kn ...